Nieuws

Nieuw PRAATCAFÉ DEMENTIE komt eraan!

Donderdag 18 augustus 2022 | 19u – het thema: ‘Beleving bij dementie’

De aanwezigen krijgen de kans om aan de hand van de ervaringsgerichte toolbox, mogelijke belemmeringen te ervaren die bij een dementieproces kunnen voorkomen. Hierbij worden er tips aangereikt voor de omgang met personen met dementie. Vanuit de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België zal ook het project; Museum op maat geïntroduceerd worden.

Afspraak bij BOP, Zaterdagplein 6, 1000 Brussel
We horen graag of je komt via
02 778 01 70 of [email protected]

Nieuws

 • SAVE THE DATE: Donderdag 6 oktober 2022

  De coördinatie vzw 'Home-info/Infor-Homes organiseert zijn jaarlijks colloquium: 'Een bewindvoerder beheert mijn goederen of mezelf: En Ik? Wie ben ik?

 • Verdrietige oude vrouw aan raam

  15 juni: Dag tegen ouderenmis(be)handeling

  Gent, 15 juni 2022 – Elke week worden in Vlaanderen gemiddeld 20 meldingen gemaakt van geweld bij ouderen. Dat blijkt uit gegevens van het Vlaams Ondersteuningscentrum Ouderenmis(be)handeling (VLOCO), de CAW’s (Centra Algemeen Welzijnswerk) en hulplijn 1712. Bekijk hier het persbericht door VLOCO en CAW Oost-Vlaanderen.

 • Projectoproep

  Projectoproep: Een huis waar het goed leven en werken is! Coaching voor de invoering van Tubbe : relatiegerichte zorg en participatie in woonzorgcentra

 • Art.is.t.Care

  Op woensdag 22 juni 2022 nodigt minister Benjamin Dalle u uit op een inspirerend infomoment over samenwerking tussen kunst- en woonzorgsector.

 • Congres: Deskundig begeleiden van ouderen

  Het congres 'Deskundig begeleiden van ouderen' reikt professionele zorgverleners uit de ouderenzorg handvatten aan om een goed contact op te bouwen met hun oudere patiënten, cliënten of bewoners.