Nieuws

Gratis lessen Nederlands voor woonzorgcentra en hun medewerkers

In samenwerking met Iriscare en CVO Brussel biedt het Huis van het Nederlands woonzorgcentra en hun medewerkers een uniek taaltraject met lessen op maat. De volgende gratis cursus loopt van december 2022 tot maart 2023, deels in het leslokaal en deels in het rusthuis. 

In elke les staat de communicatie in het rusthuis centraal. Buiten de les stimuleren praktijkoefeningen de interactie tussen uw medewerkers en bewoners. 

Meer info en inschrijvingen hier.

Nieuws

 • SAVE THE DATE: Donderdag 6 oktober 2022

  De coördinatie vzw 'Home-info/Infor-Homes organiseert zijn jaarlijks colloquium: 'Een bewindvoerder beheert mijn goederen of mezelf: En Ik? Wie ben ik?

 • Nieuw PRAATCAFÉ DEMENTIE komt eraan!

  Een muzikale theatervoorstelling die een unieke blik werpt op het thema “dementie”. Vanuit verrassende invalshoeken worden ervaringen, opinies en gevoelens op een begeesterende wijze verweven met subtiele zelf gecomponeerde pianocomposities.

 • Projectoproep

  Projectoproep: Een huis waar het goed leven en werken is! Coaching voor de invoering van Tubbe : relatiegerichte zorg en participatie in woonzorgcentra

 • Art.is.t.Care

  Op woensdag 22 juni 2022 nodigt minister Benjamin Dalle u uit op een inspirerend infomoment over samenwerking tussen kunst- en woonzorgsector.

 • Congres: Deskundig begeleiden van ouderen

  Het congres 'Deskundig begeleiden van ouderen' reikt professionele zorgverleners uit de ouderenzorg handvatten aan om een goed contact op te bouwen met hun oudere patiënten, cliënten of bewoners.