Welkom bij Home-info

+++ Home-Info is slachtoffer geworden van fraude via sms. Indien u een SMS krijgt waarin onze naam voorkomt met de vraag om betaling dan komt dit niet van ons en moet u deze verwijderen. +++

U zoekt een woonzorgcentrum, een rust- en verzorgingstehuis,
een assistentiewoning, een dagverzorgingscentrum of dagcentrum, een kortverblijf, nachtopvang in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de rand rond Brussel?

Home-Info Brussel helpt u hierbij, geeft informatie en advies.

Vanaf 1 november zijn wij enkel bereikbaar via de telefoon 02/511 91 20 en e-mail: [email protected]. Spreek zeker een boodschap in zodat wij u kunnen terugbellen en u kunnen verder helpen. Wij blijven een luisterend oor voor alles waar u het moeilijk mee heeft.

Home-Info

Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 van 13u30 tot 16u

Lakensestraat 76 – bus 1, 1000 Brussel

Home-Info Brussel beschikt over alle gegevens van de woonzorgcentra, rust- en verzorgingstehuizen, assistentiewoningen, dagverzorgingscentra en dagcentra, kortverblijf, nachtopvang, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en in de regio Halle-Vilvoorde.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook!

Deze website wordt ondersteund door de Vlaamse Gemeenschapscommissie en de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie.

Plus habile en Français?
Home-Info entretient une collaboration chaleureuse avec les collègues francophones de
Infor-Homes asbl.

Nieuws

Benieuwd naar nieuwtjes uit de wereld van ouderenvoorzieningen, ouderenactiviteiten of andere topics gelinkt aan de werking van Home-Info.

Ontdek ze hier!

Zin in meer? Volg ons op Facebook! 

  • Eerstelijnsmeeting 2021

    Noteer het alvast in uw agenda: op donderdag 18 maart 2021 vindt de Eerstelijnsmeeting 2021 plaats. We hernemen de editie "de informele kant van integrale zorg"
  • Doe beroep op de boodschappenlijn!

    Als je zelf niet meer kunt instaan voor je boodschappen, kan je beroep doen op de Samana Boodschappenlijn. Dat is een gratis telefoonlijn die voor jou op zoek gaat naar een vrijwilliger in je buurt die jouw boodschappen aan huis komt leveren.
  • Mantelzorgtelefoon ​

    Wil je jouw verhaal kwijt en lukt het niet goed om vrienden of familie aan te spreken? Dan biedt de mantelzorgtelefoon een uitweg.