Nieuws

Onderzoek van HoGent en Steunpunt Mantelzorg naar impact corona bij mantelzorgers

Zorg jij regelmatig voor iemand die ondersteuning nodig heeft? Doe je dit niet vanuit je beroep of vanuit vrijwilligerswerk? Dan ben jij mantelzorger. HoGent en Steunpunpunt Mantelzorg willen onderzoeken wat corona doet met jou als mantelzorger. Heb je meer of minder tijd voor je mantelzorg? Zijn je taken als mantelzorger veranderd? Hoe gaat het met jouw veerkracht? Heb je 15 minuten tijd? Je kan het onderzoek anoniem invullen tot en met 19 mei.

Vul de vragen in via volgende link: http://hogent.qualtrics.com/jfe/form/SV_bvGpxBThsB9Dbal

Alvast bedankt.

Nieuws

 • Gratis e-learnings bij COVID-19

  Werk je in deze coronatijden met mensen met dementie en kan je een opfrissing gebruiken? Het Expertisecentrum Dementie helpt je met deze gratis e-learnings

 • Gratis consult

  Elder en brOes hebben de afgelopen weken geluisterd naar wat jullie nodig hebben. Dat blijkt vooral te gaan om een ondersteunend gesprek. Daarom bieden ze gratis consult of adviesgesprek aan.

 • Zorgverleners discrimineren? Dat heeft geen plaats in een inclusieve samenleving

  Unia is verontwaardigd dat verpleegkundigen, artsen en alle zorgpersoneel te maken krijgen met discriminatie.

 • Vrijwilligers gezocht!

  Home-Info is een VZW die informatie geeft over alle mogelijke vormen van (residentiële ) ouderenzorg aan alle burgers die op zoek zijn naar een mogelijke oplossing voor hun vragen voor zichzelf, voor een familielid, of een naaste. Help ons zoveel

 • Informatie op schoolbord

  Hulpmiddelen bij dementie

  Mensen met dementie willen graag zo lang mogelijk in de vertrouwde thuisomgeving blijven wonen. Die wens kan ondersteund worden door bijvoorbeeld psycho-educatie of gezinszorg. En ook door hulpmiddelen.