Nieuws

Onderzoek van HoGent en Steunpunt Mantelzorg naar impact corona bij mantelzorgers

Zorg jij regelmatig voor iemand die ondersteuning nodig heeft? Doe je dit niet vanuit je beroep of vanuit vrijwilligerswerk? Dan ben jij mantelzorger. HoGent en Steunpunpunt Mantelzorg willen onderzoeken wat corona doet met jou als mantelzorger. Heb je meer of minder tijd voor je mantelzorg? Zijn je taken als mantelzorger veranderd? Hoe gaat het met jouw veerkracht? Heb je 15 minuten tijd? Je kan het onderzoek anoniem invullen tot en met 19 mei.

Vul de vragen in via volgende link: http://hogent.qualtrics.com/jfe/form/SV_bvGpxBThsB9Dbal

Alvast bedankt.

Nieuws

 • BrusselsHelps blijft helpen

  Na een onverwachte geboorte in maart is BrusselsHelps klaar om het ouderlijke huis te verlaten. VGC, Cocof en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest geven de fakkel door aan Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel, Buurtpensioen en Muntpunt.

 • Colloquium 2020

  Zin om de presentaties van ons Colloquium 2020 'Begeleiding van ouderen in een veranderende situatie: Uitdagingen en perspectieven' te herbekijken? Dat kan hier!

 • Gratis e-learnings bij COVID-19

  Werk je in deze coronatijden met mensen met dementie en kan je een opfrissing gebruiken? Het Expertisecentrum Dementie helpt je met deze gratis e-learnings

 • Gratis consult

  Elder en brOes hebben de afgelopen weken geluisterd naar wat jullie nodig hebben. Dat blijkt vooral te gaan om een ondersteunend gesprek. Daarom bieden ze gratis consult of adviesgesprek aan.

 • Zorgverleners discrimineren? Dat heeft geen plaats in een inclusieve samenleving

  Unia is verontwaardigd dat verpleegkundigen, artsen en alle zorgpersoneel te maken krijgen met discriminatie.